De dubbelganger van Alan uit The Hangover verdient 250.000 dollar per jaar met feesten

sharon 17 mrt 2015 Entertainment

Thaddeus Kalinoski is dé lookalike van Zach Galifianakis. Ja, da’s inderdaad die dikke van The Hangover. Thaddeus kwam na z’n scheiding 10 kilo aan, en zag een indrukwekkende gelijkenis met ‘Alan’. Nu verdient hij zijn geld door te feesten met mooie vrouwen, te drinken en vooral hangovers te krijgen. Hij heeft zelfs een baby en aap voor het echte Hangover-effect. En daar verdient ‘ie toch mooi even 250.000 dollar per jaar mee. Win!

Thaddeus liet zijn oude leven als hotelmanager achter zich om een nieuw begin te maken in Las Vegas, waar hij nu meer dan 1000 dollar per dag verdient. ‘Ik kan nog steeds niet geloven dat ik hier daadwerkelijk geld mee verdien!’, vertelt hij. ‘Elke dag leef ik het Hangover-leven met avonturen net zo wild als mensen zien in de film. Hij lijkt zelfs zoveel op Alan dat de regisseur van de Hangoverfilms hem heeft gevraagd als stuntdubbel. 

Thaddeus werd voor het derde deel van de Hangoverfilms ingehuurd om mee te werken aan de franchise, waar hij ook de echte Hangeroveracteurs heeft ontmoet. Volgens de lookalike Alan is dit het beste wat hem ooit is overkomen: ‘Ik heb de gekste dingen meegemaakt in de wildste nachten met de leukste mensen tijdens dikke feesten – en ik lach non-stop om dit hele gebeuren. Het beste wat me ooit is overkomen. Toen ik hiermee begon was het een manier om mijn hoofd leeg te maken, en ik dacht dat het maar kort zou duren. Ik had nooit durven dromen dat dit mijn carrière zou worden. Dit is mijn leven nu, en geen twee dagen zijn hetzelfde.’Reageer op artikel:
De dubbelganger van Alan uit The Hangover verdient 250.000 dollar per jaar met feesten
Sluiten