Batman gaat op Japanse tour in Batman Ninja

Redactie 25 feb 2018 Entertainment

Onze vleermuisheld hebben we wel genoeg gezien in Gotham City. De makers van de nieuwe ‘Batman Ninja’ moeten dat ook gedacht hebben. In deze cartoon/ anime-achtige film wordt de Dark Knight naar Japan gestuurd in de tijd van de samurai’s en ninja’s.

Batman wordt tezamen met zijn vijanden, per tijdmachine, naar het aloude Japan gezonden. Daar grijpen de Joker en kompanen snel de macht over het verdeelde land. Natuurlijk aan Batman de taak om orde te herstellen waar de Joker chaos veroorzaakt. In deze cartoon moet de vleermuisman dat echter zonder zijn gadgets doen, de batmobiel blijft thuis. Dat is meteen het coolste aan de film, Batman is nu geheel afhankelijk van zijn martial arts skills en traditionele wapens. Wie nog twijfels heeft, kan aan de trailer zien dat de combinatie er helemaal nog niet zo slecht uit ziet.

In december werden de eerste beelden bekend gemaakt. Deze waren toen alleen nog in het Japans, ondertussen is er ook een Engelse trailer gereleased. De mengingen van de fans zijn behoorlijk verdeeld over de cartoon. De anime-achtige stijl is voor velen extremer dan dat ze gewend zijn. Toch blijkt de stijl ook in het westen steeds populairder te worden. Anime series zoals Attack on Titan worden ook in het westen steeds populairder. Daarnaast is éen van de meest populaire cartoons van de wereld (Avatar: the Last Airbender) geïnspireerd door Anime.

Voor de mensen die geen verstand hebben van anime, kunnen we vertellen dat er erg grote namen aan dit project gewerkt hebben. De film is geregisseerd door Jumpei Mizusaki (JoJo’s Bizarre Adventure) en de designs zijn van de mensen achter Afro Samurai. Trailer hieronder maakt meer duidelijk. De cartoon zal 24 april te verkrijgen zijn op Blu-ray en DVD.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Batman gaat op Japanse tour in Batman Ninja
Sluiten