De bruutste Knock-Outs van afgelopen weekend

Redactie 15 mrt 2017 Entertainment

Een goede vechtpartij is altijd genieten. Twee boksers die elkaar proberen te slopen in de ring en er een spannende wedstrijd van willen te maken, is voor mannen hetzelfde als voor vrouwen een nieuw seizoen Sex an the City. We spreken hier dus over puur genot.

Wij hebben het afgelopen weekend weer wat vechtsporten bekeken en dat deed ons bijzonder veel deugd. Om de meest brute momenten met jou te delen, hebben we de dikste Knock-Outs op een rijtje gezet en we kunnen alvast verklappen dat het goed materiaal is!

In de eerste wedstrijd deelt Edson Barboza een verwoestend knietje uit aan zijn tegenstander Beneil Dariush. Deze man gaat meteen neer, wat niet heel bijzonder is na zo’n aanslag Speciale aandacht is er voor de scheidsrechter die met een imposante duik het geheugen van Dariush beschermt!

David Lemieux gaat hard in de partij tegen Curtis Stevens tijdens Boxing in the Dark. Na enkele rondes er vol op te klappen, zijn beide heren behoorlijk naar de klote. David weet echter een heerlijke combo op de bakkes van Curtis te plaatsen waardoor de wedstrijd een winnaar kent.

Om voldaan te gaan werken, hebben we nog een botbrekende KO in de UFC Shamrock match tussen Alan en Axel. Deze stotenregen heeft een wel heel ongewone uitkomst en wil jij ook graag zien!

 

Maxim

Reageer op artikel:
De bruutste Knock-Outs van afgelopen weekend
Sluiten