De Brooklyn 39 is de nieuwe blikvanger van MAEN Watches

Redactie 29 nov 2017 Entertainment

Een van de tofste betaalbare horlogemerken van dit moment is MAEN. Hun nieuwste creatie is de Brooklyn 39. Een verfijnd horloge zoals we kennen van de Nederlandse horlogebouwers uit Stockholm.

Stijlvol, clean en minimalistisch. Zo kunnen we het design van MAEN het beste omschrijven. De Brooklyn 39 past naadloos in hun toffe stijltje. Het horloge is nu verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kun je ‘m met of zonder moonphase bestellen en kun je kiezen of je met of zonder datum aangever wilt hebben.

Wij vinden ‘m het coolst met datum aangever en zonder moonphase, maar dat is onze mening. Verder is de sluiting wel echt heel tof gedaan. Je doet hem namelijk om je pols via een kliksysteem van roestvrij staal, maar vervolgens heb je ook een bandje, wat er weer mooier uitziet.

Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, te weten: Jet Black, Ice Grey en Midnight Blue. Aan jou de keuze om je favoriet samen te stellen. Het goede nieuws? Dit subliem stukje stijl kun je nu pre-orderen voor 219 en 239 euro. Lijkt ons nou een mooi kerstcadeautje voor onder de boom.

ter Foto: MAEN
ter Foto: MAEN
ter Foto: MAEN
ter Foto: MAEN
Foto: MAEN
Foto: MAEN
Foto: MAEN

In samenwerking met Maen

Reageer op artikel:
De Brooklyn 39 is de nieuwe blikvanger van MAEN Watches
Sluiten