De drankkoeler van Blitzen is de gadget van deze winter

Redactie 20 dec 2017 Entertainment

Zelfs als het de knap staaltje waanzinnigheid is, is er niets leuks aan een feestje met bier zo lauw als warme pis. Met een koelingstijd in de koelkast van een eeuwigheid, wordt het ook niet 1, 2, 3 op de perfecte temperatuur. Stuggels om kopzorgen van te krijgen, om nog maar te zwijgen over de kapot gevroren vergeten flessen in de vriezer. En zo eindig je met een geniale kleine uitvinding genaamd de Blitzen.

Het deed een gloeilamp branden bij Mattew Pegula van ontwerpstudio Deeplocal, nadat hij een fles lauwe Prosecco voor zijn vrouw mee naar huis nam. Met het resultaat de briljante ingeving voor de Blitzen Roof Hootch. Het is een aluminium flessenhouder die via magneten aan het dak van een auto kan worden bevestigd en de koeling van Moeder Natuur gebruikt om de drank. De houder is in staat om alles vast te klemmen, van een bierflesje tot een Champagne-magnum.

Het koelsysteem op het dak is ontworpen om veilig te zijn binnen te bepaalde snelheidslimieten en werkt met de meeste standaardauto’s of vrachtwagens. Als je haast hebt en het gaspedaal wordt tot de grond ingetrapt, kan het zijn dat je onderweg iets verliest. Voor koelingstijd hand het niet alleen van de reistijd af, het is ook wel zo handig om ergens te zijn waar het koud is. De fles drank zal niet snel koelen tot de perfecte drinktemperatuur als je onderweg bent in de Saharawoestijn. De Blitzen ligt nog niet in de schappen, maar als je de eerste wilt zijn kun je bij knappe koppen van Deeplocal een e-maillijst invullen.

Foto’s: Deeplocal

Insidehook

Reageer op artikel:
De drankkoeler van Blitzen is de gadget van deze winter
Sluiten