De 7 seksstandjes waarmee je de meeste calorieën verbrandt

sharon 25 mei 2015 Entertainment

Een potje goede seks kan je flink laten zweten, maar wil je echt die extra calorieën verbranden, dan zijn dit dé zeven standjes waarmee je dat het best kan doen. Probeer het met je meisje en geniet van het gevoel van extase terwijl je calorieën verbrandt.

‘Missionaris’

Combineer je favoriete posities van zowel seks als fitness, en train je bovenlichaam terwijl je de liefde met haar bedrijft. Jij ligt boven, zij onder. Gebruik je ellebogen en onderarmen om je hele lichaam te ondersteunen en voel het branden, letterlijk en figuurlijk.

‘Fitness’

Dit is er een voor jullie allebei! Beeld je in dat jullie samen push-ups doen, maar in dit geval lig jij bovenop. Zij ligt onder, met haar knieën en ellebogen op de grond en jij hangt daarboven. Kijken wie deze positie het langst volhoudt.

‘Boter karnen’

Deze positie is niet alleen een geweldige training voor je hamstrings, maar geeft je ook een perfecte point of view voor de actie daar beneden. Laat haar op haar rug liggen terwijl ze haar benen en rug omhoog doet. Misschien moet je d’r even helpen. Als zij in een mooie plooi ligt, kun jij er van bovenaf in. 

‘Twister’

Dit is net als je favoriete spelletje Twister, maar dan op het punt dat jullie eindelijk heel dicht bij elkaar zijn. En naakt, natuurlijk. Ga op handen en knieën zitten, sla haar armen om je nek en laat haar zich tegen je aanduwen, met haar voeten nog steeds op de grond. Jij draagt nu al haar gewicht maar het genot dat het geeft is het absoluut waard.

‘Pinball tovenaar’

Je raakt meer dan alleen haar G-spot met dit standje. Laat je meisje op d’r rug liggen terwijl jij op je knieën tussen haar benen zit. Pak haar bij d’r bovenbenen en til haar onderlichaam op, tot jij erin kan. Als je het nog uitdagender wil, laat haar één been tegen je schouder leggen. Meer verbrande calorieën voor jou, meer penetratie voor haar.

‘Mannenboom’

Begin in een staande positie en laat haar tegen jou omhoog klimmen, tot ze haar benen en armen zo om jou heen kan slaan dat ze in je ‘hangt’. En jij in haar. Gebruikt je handen ter ondersteuning, een onder haar billen en een tegen haar rug. Je draagt al haar gewicht terwijl je haar penetreert. En ja, dat ga je voelen. Gewichttraining zonder de kwelling en met dubbel het plezier. 

‘Kruiwagen’

In deze positie sta je alsof je een kruiwagen vasthebt. Een hele sexy kruiwagen welteverstaan. Laat haar op haar buik liggen terwijl jij achter haar gaat staan. Til haar langzaam op bij haar heupen tot ze op de goede hoogte is. Ze ondersteunt haar lichaam met haar armen. 

Reageer op artikel:
De 7 seksstandjes waarmee je de meeste calorieën verbrandt
Sluiten