De 5 lekkerste Super Bowl commercials aller tijden

luc 1 feb 2015 Entertainment

Charlotte McKinney, die door sommige vrouwenliefhebbers wordt gezien als de nieuwe Kate Upton, schitterde afgelopen week natuurlijk in die fucking sexy hamburgerreclame van Carl’s Jr. Toevalligerwijs verscheen ‘ie nét voor de Super Bowl. Is niet toevallig, want in de reclameblokken rondom het grootste Amerikaanse sportevenement van het jaar gaan miljarden dollars om. Maar wat zijn nou eigenlijk de lekkerste Super Bowl-commercials aller tijden?

FHM’s 5 meest sexy Super Bowl commercials

Als wij een Super Bowl-reclame mochten bedenken, dan zouden ze verdomd veel lijken op de volgende clips. Dit zijn volgens ons de 5 meest sexy super bowl commercials ooit gemaakt!

5. Megan Fox voor Motorola

Terug in 2012, voorspelde Motorola al The Fappening. Megan Fox in een bad, omringd door schuim en bubbels. U do the math!


4.  Scarlett Johansson voor Sodastream

De Super Bowl commercials werden jarenlang gedomineerd door giganten als Coca Cola en Pepsi. Scarlett Johansson’s sex appeal eindigt deze tiranie en vanaf nu drinken we allen Sodastream.


3.  Adriana Lima & co voor Victoria’s Secret

Wat is een Super Bowl commercial zonder een Victoria Secret model erin? Deze VS commercial stamt alweer uit 2001, maar er zullen genoeg biertjes uit handen vallen wanneer deze ad tijdens de Super Bowl geshowd wordt!


2.  Paris Hilton voor Carl’s Jr

Ook Paris Hilton heeft in Carl’s Jr commercials gespeeld! Mooie auto’s, burgers en Paris die half naakt de auto wast. Wat wil je nog meer?


1.  Cindy Crawford voor Pepsi

In 1992 was Cindy Crawford het grootste supermodel op aarde. Cindy in een blauwe jeans en een wit topje was alles wat nodig was om de aandacht van het super bowl publiek te krijgen!


Bonus! Kate Upton voor Carl’s Jr

Oké oké, we zijn erover uit. Carl’s Jr moet wel de beste burgers hebben, waarom zien we anders al die mooie vrouwen ermee lopen? Deze Kate Upton commercial mogen we je dan ook niet onthouden.

Reageer op artikel:
De 5 lekkerste Super Bowl commercials aller tijden
Sluiten