De 5 hardste kicks die binnenkort uitkomen

redactie 20 feb 2016 Entertainment

Alle sneakerhoofden verzamelen! We hebben weer vijf mooie schoenen voor je geselecteerd die niet zouden misstaan in jouw schoenenkast. Doe inspiratie op voor je volgende aankoop of aanschouw de prachtige patta’s die binnenkort uitkomen. H

1. Asics Tiger x Reigning Champ GEL-Lyte III
Het Canadese merk Reigning Champ is voor hun laatse samenwerking met de schoenen verteranen van het Japanse Asics Tiger om de tafel gaan zitten. Het resultaat mag er zijn. Drie elegante en goed afgewerkte colorways zijn vanaf morgen verkrijgbaar.

 

2. Wood Wood x Adidas Ultra Boost
We gaan naadloos over naar de volgende collaboration en die is van Adidas en Wood Wood. Het kledingmerk uit Kopenhagen is lekker aan de weg aan het timmeren en gooit de ene na de andere collabs de deur uit. Ditmaal heeft Wood Wood zich uitgeleefd op de kenmerkende Adidas Ultra boost. De schoen is in het wit en zwart verkrijgbaar en hebben allebei hun eigen kenmerken. Zo heeft de witte variant heeft geen veters maar een band over de schoen lopen en de zwarte schoen heeft drie gecustomizede Adidas strepen gekregen. Je kan de sneaker vanaf volgende week zaterdag op de kop tikken.

 

3. KangaROOS Omnicoil GAMMA+Voor deze schoen hebben maarliefst zes(!) winkels hun krachten gebundelt. Deze geflipte KangaROOS Omnicoil is een hommage aan de oprichter van het merk: Bob Gamm. Verspreid over Duitsland hebben de winkels hun creativiteit losgelaten op de schoen. Winkels uit de volgende steden zijn betrokken geweest bij het tot stand komen van de schoen: Berlijn, Dammstad, Düsseldorf, Fulda Köln en Stuttgart. Een waarachtig mooie schoen als je het aan ons vraagt. De schoen is vanaf 5 maart verkrijgbaar.


4. The Highs and Lows x Reebok Classic NPC UK
De Australische winkel Highs and Lows heeft de handen ineen gelsagen met het Britse Reebok en hebben een prachtige sneaker met tennis silhouet uitgebracht. De schoen is de start van het ‘Year of the Court’ waarin Reebok zijn lange geschiedenis tennisgeschiedenis viert. Wij hopen dat er nog vele fijne schoenen uit het Reebok kamp komen. Vanaf morgen verkrijgbaar.

 

 

5. Nike Sock Dart SE
De Nike Sock Dart SE is terug van weggeweest en wel in drie nieuwe kleuren. De futuristische patta zit daadwerkelijk als een sok om je voet en de drie nieuwe kleuren zien er super gelikt uit. Er is nog niks bekend over de release datum maar het feit dat ze eraan komen is voor ons genoeg. Voor nu dan.

Heb je de top-5 van van vorige week gemist?  Heb je de top-5 van van vorige week gemist? Geen nood, die check je gewoon hier.

Reageer op artikel:
De 5 hardste kicks die binnenkort uitkomen
Sluiten