De 5 gruwelijkste sneakers van deze week

redactie 26 feb 2016 Entertainment

Het is weer tijd voor je wekelijkse dosis sneakerinspiratie. Deze week zelfs inclusief primeur. Voor het eerst in de geschiedenis van de FHM Sneaker Top 5 zijn alle vijf de schoenen afkomstig van een ander merk. Leun lekker achterover en laat je verrassen door al het moois dat we voor je in de aanbieding hebben.

1. Asics x The North face GEL-Lyte III ‘The Apex’

Voor deze brute schoen hebben de briljante merken Asics en The North Face de koppen bij elkaar gestoken. Het is geen schoen voor vegetariërs want de neus van de patta is gemaakt van kalfsleder en de typische Asicsstrepen op de zijkant zijn gemaakt van lieve lammetjes. Er is een jas van het outdoor merk uit elkaar getrokken voor de hiel van de schoen. Dat geeft het schoeisel toch nog een beetje een schattige uitstraling. Helaas kan je de vette collabs niet kopen want het is een éénmalige creatie die op 28 februari te zien is op Klekt.ion Vol. 2 in Cologne.

2.Timberland ‘Mono Grey’

Wat valt er nog over Timberlands te zeggen? Een absolute klassieker van een schoen. Met deze rakkers om je voeten kan je alles en iedereen aan. Zeker de droevige winter die we nu hebben en de waarschijnlijk natte lente die eraan zit te komen.Heerlijke stappers. Ze zijn verkrijgbaar bij selecte verkopers.

3. Adidas Stan Smith Primeknit

Wederom een absolutie essential voor iedere stijlvolle vent. Twee jaar na de eerste release zijn de beeldschone primeknits weer terug van weggeweest. In april gaan ze select in de verkoop, wij kunnen niet wachten.

4. Raised by Wolves x OTH x VansSk8-Hi.

Het Canadese merk heeft de Sk8-Hi omgetoverd tot een paar stevige stappers die klaar zijn voor al moeder natuur’s elementen. Met het elegante uiterlijk is de sneaker niet alleen handig voor hardcore-outdoor situaties maar ook perfect te dragen onder een wat verfijndere outfit. De puppies liggen vanaf 27 februari in de schappen. De online schappen dan wel te verstaan.

5. Nike Koston 3.

De fameuze Amerikaanse skater vindt het tijd voor zijn derde sneaker. Alsof hij onze gedachten kan lezen. Voor zijn laatste schoen haalde hij zijn inspiratie uit voetbalschoenen en de reeks sneakers die Kobe Bryant uitbracht. In twee colorways te verkrijgen maar wij lichten de gebroken witte schoen met grijze sok uit. De Kicks zijn select verkrijgbaar. Wat een plaatje.

Reageer op artikel:
De 5 gruwelijkste sneakers van deze week
Sluiten