De 3e helft van Temptation Island: aflevering 7

Redactie 9 mrt 2018 Entertainment

Nieuw vlees, nieuw bloed, het zorgde voor de broodnodige verandering in Temptation. De vorige aflevering werd een tikkeltje saai bevonden, gelukkig zien we dat er langzaam opgebouwd wordt naar een knaller episode. Zoals gebruikelijk blikken Annouk en Jeroen terug op Temptation Island aflevering 7 in FHM’s derde helft van Temptation Island.

Annouk: Laten we beginnen met Mezdi. What the fuck. Heel even was ik trots op ‘m, maar inderdaad, hij doet werkelijk alles voor ’n beetje aandacht. Dat je de fout in gaat tijdens Temptation Island kan ik nog wel ergens ’n plek geven, maar met háár? Wat een gruwelijk mokkel is die Denise. Yolo tatoeëren in je lip doe je toch alleen in Cherso na 27 flessen Bacardi?

Jeroen: Wat dacht je van: dat doe je gewoon niet. Die gasten zijn alleen maar in hun kop bezig met hoe laat ik dit op camera zien, wat zal zij zien, stiekem willen ze allemaal neuken. Logisch, ze zitten daar op een eiland, kunnen hun behoeftes nergens kwijt en er lopen allemaal hitsige gewillige vrouwtjes rond. Moeilijk hoor. Mezdi is zo’n typisch voorbeeld van iemand die het misschien wel zou willen maar gewoon niet sterk genoeg is om zo’n gewillig meisje af te slaan. Hij denkt dat als hij met de activiteiten een passieve houding heeft dat het dan goed overkomt. Een toneelstuk. Zodra hij denkt dat de camera’s buiten zicht zijn geeft hij een beetje toe. Mezdi, begrijp nou is dat ze juist de hoekjes waar je ‘privé’ met iemand kan praten goed met microfoontjes hebben bestrooid. Je gaat niet weg komen met vreemdgaan, niet in Temptation.

Annouk: Inderdaad. Waarom is iedereen zo kapot dom door wéér te denken dat er op bepaalde plekken in het resort geen microfoontjes verstopt zitten? DAT WEET JE NU TOCH WEL VERDOMME.

Annouk: Leuk ook trouwens dat eilandje van Tim op zijn hoofd. Ach, een normale kop met haar is ook zó 2017.

Jeroen: Deze man gaat knappen, gegarandeerd. Je ziet dat hij die Cherish veel te leuk vind, als je echt verliefd op je meisje bent dan houd je die aandacht op een afstand. Maar je ziet dat hij er echt moeite mee heeft en stiekem heel graag die aandacht van haar wilt. Die jongen begint een zwak voor haar te creëren, zou hier dan het Temptation koppel van dit jaar uit voort vloeien? Arme Deborah, dat huisje tuintje kindje gaat ‘m niet worden ben ik bang.

Annouk: En dat accent van Megan, is dat nou typisch Belgisch of heeft de snikkel van Joshua haar stembanden per ongeluk aangetikt?

Jeroen: Dat meisje heeft geen idee waar ze mee bezig is, die is kapot van binnen. Een kleuter die langzaam begint te beseffen dat ze te veel heeft zitten snoepen. Joshua gaat haar hart breken en dan aan het einde van het programma probeert ze weer met Kevin aan te pappen. Je gaat gegarandeerd zien dat wanneer Joshua haar dumpt, ze wanhopig dat gat van hem gaat proberen op te vullen. Wanneer ze beseft dat geen van de andere verleiders iets voor haar is, zal ze zich weer gaan focussen op Kevin. Dan gaan we de zielige beelden zien dat ze spijt heeft en hem mist.

Annouk: Chill ook die BH van Latitia onder haar weinig verhullende jurkje tijdens het midgetgolfen. Onee, die droeg ze niet. Typisch gevalletje free the uier.

Jeroen: Free the nipple!

Annouk: Al die stiekeme talk leveren vast wel weer ’n paar knallende kampvuren op. Kom maar door met die ellende.

Jeroen: Wil hier niet perse de sentimentele zak gaan uithangen maar ik hoop dat Vanessa beseft dat die Jeremy geen conjo verkeerd doet. Die is alleen maar bezig met ‘zijn Vanessa’. Je weet gewoon dat Vanessa kut beelden te zien krijgt komende kampvuur. Hopelijk weet ze er doorheen te prikken.

Annouk: Oké, die Cherish. Zo lomp als tien anderen maar wát een heerlijk wijf.

Jeroen: Ik vond haar maar plat maar ze begint langzaam iets interessants te kweken. Raar gevoel.

Annouk: En die nieuwe Nederlandse verleider. Lekker ventje hoor maar volgens mij is ‘ie zo ruig als ’n deurmat.

Jeroen: Die goozer die Kevin heet maar geen Kevin genoemd mag worden van Megan? Wat een schraal wijf. Je bent niet belangrijk, opgerot, terug naar die zuidelijke stinkgrot waar je vandaan komt.

Annouk: Gelukkig vindt die laiolalanalalalo verleider dat ‘ie met zijn dansmoves gaat scoren. Geinig. Want wat ‘ie liet zien is nog slechter dan de neukskills van Rapper Sjors.

Jeroen: HAHA, Fabrizio 2.o maar dan nog een ziekere kneus. Door zijn kneuzigheid weet hij Fabrizio wel in een beter daglicht te zetten. Deze gast snapt volgens mij oprecht niet eens het verschil tussen groente en fruit. Als ik het woord van Kevin even mag lenen “hij is koekeroend, de kaas loopt uit zijn oren” of iets dergelijks. Als je hem drie keer met een steen op zijn kop slaat ziet hij er nog slimmer uit. Als je hem met een shotgun door zijn kop schiet heeft hij nog meer herseninhoud. Die blik van hem, een holbewoner die alleen seks en eten begrijpt. Net alsof ik een aflevering van de phlinstones aan het kijken ben.

Annouk: Zo, we hebben weer genoeg geroddeld. De mazzel en tot volgende week.

Jeroen: Tabee.

Reageer op artikel:
De 3e helft van Temptation Island: aflevering 7
Sluiten