De 3 vetste Smartwatches van dit moment

Redactie 27 okt 2017 Entertainment

De technologie van de 21e eeuw breidt ons verlanglijstje steeds verder uit. Mega vette gadgets als GoPro’s, koptelefoons en tablets worden alsmaar geavanceerder. Zo draaide de technologiemarkt vanaf 2013 ook warm voor smartwatches.

En dit is toch wel een gadget die érg handig is en ook nog eens heel tof om jouw pols zou staan. Smartwatches beschikken over mega veel functies die jouw leven een stuk aangenamer kunnen maken. Meestal beschikken deze geavanceerde horloges over een camera, een rekenmachine, een GPS-systeem, een thermomether en nog veel meer. Er is een hele hoop keus, wat jouw cadeau-aanvraag voor de kerstman wat moeilijker maakt. Wij helpen je een handje en kozen de 3 diksten.

1. Michael Kors smartwatch
Michael Kors is tegenwoordig niet meer weg te denken in het rijtje van dikste fashionmerken. Ook met de Smartwatch blijkt dit weer, dit keer geen statisch model zoals je verwacht bij een smartwatch, maar een stijlvol model als dat van een klassiek horloge. Beschikt over ontelbaar veel functies, zoals activity tracking en whatsappen op je pols!

2. Apple Watch Series 3
De Apple-Watch kan niet ontbreken aan dit rijtje, deze populaire smartwatch is waterdicht, beschikt over gps, hartslag- en hoogtemeter. Prijs: €400,-

3. Fitbit Ionic
Deze is ideaal voor de sportfans. Meet je stappen maar ook je verbrande calorieën. Ontvangt ook je inkomende oproepen en berichten. Prijs: €349,-

Reageer op artikel:
De 3 vetste Smartwatches van dit moment
Sluiten