De 3 beste kiloknallers voor oud & nieuw

redactie 22 dec 2015 Entertainment

Het vrolijke kerstfeest staat voor de deur, de meesten genieten van een vakantie en de jaarwisseling staat op de stoep. Dat betekent oliebollen, champagne én vuurwerk! Lekker knallen met die pijlen, potten en rotjes. Een keer per jaar mogen we nog het legale pyromaantje uithangen en daar maken we gebruik van ook. Bij onlinevoorverkoop.nl moet je zijn voor het bestellen van al je vuurwerk. Omdat we al een tijdje vrienden met die boys zijn hebben we voor jou een altijd plezierige korting bedongen. Om het helemaal mooi te maken geven we ook nog 150 euro aan vuurwerk weg. Hier komen de beste kiloknallers voor oud & nieuw!

1. Rockstar 4×25 shots
Wil jij rocken als een echte rockster op oudejaarsavond? Tuurlijk wil jij dat. Simpele oplossing is om de Rockstar in huis te halen. Dit is een set van vier zware sierpotten tot de rand gevuld met de beste professionele siereffecten uit China. Denk aan gouden palmen, blauwe blinkers en zware dreunen. Tot en met 24 december afgeprijsd van 249 naar 149 euro. Hebben!


2. DRGN Blood 8×25 shots
DRNG Blood is een grote 200 shots vuurwerkshow. Deze maximaal gevulde tubes zorgen voor een waar spektakel. Serieus. Wees er snel bij want tot en met 24 december is de Blood afgeprijsd van 299 naar 189 euro.


3. Pro-line Select 7.5 15×36 shots
Jawel, de Pro-line Select 7.5. Ook wel bekend als de grootste cakebox die ooit door Pro-line op de markt is gebracht. Wellicht kunt u een van de andere select boxen, dan weet u dat dit garant staat voor een bombastiche vuurshow. Deze set bevat 15 zware Pro-line siercakes, met in totaal 540 schoten. Hierdoor heeft u uw eigen complete vuurwerkshow van bijna 10 minuten! Als je echt indruk wilt maken op je buurtpipo’s dan is dit je keuze. Ook hiervoor geldt dat ‘ie tot en met 24 december is afgeprijsd, om precies te zijn van 389 naar 259 euro.


Korrrrting
Bestel je vuurwerk bij onlinevoorverkoop HIER met korting. Je code is: FHM-2015-001

Win 150 euro aan vuurwerk!
Maar als je echt geluk hebt dan win je gewoon effe die €150 aan vuurwerktegoed die we weggeven. Wat je daarvoor moet doen is het volgende:

1. Like dit artikel
2. Tag je favoriete vuurwerkvriend en vertel ons in de comments wat je favoriete stuk vuurwerk is. Met een       filmpje bijvoorbeeld.
3. Succes jongen!

Reageer op artikel:
De 3 beste kiloknallers voor oud & nieuw
Sluiten