Sony maakt release date van zombiegame ‘Days Gone’ bekend plus nieuwe trailer

Redactie 10 jun 2018 Entertainment

In een spijkerjakkie met een petje achterstevoren cross je op een oude motor door deze open apocalyptische zombie wereld. Rennend voor gekke cults, dieren en natuurlijk gemuteerde hersendode ex mensen. ‘Days Gone’ is Sony zijn nieuwe zombie game die er heel goed uit ziet. Sony maakte de release date voor de game bekend en dropte een nieuwe trailer.

Days Gone is gemaakt door Sony bend en werd twee jaar geleden tijdens E3 al bekend gemaakt. De game is al erg lang in ontwikkeling maar nu weten we eindelijk wanneer die uitkomt. Naast de datum komt Sony ook met een nieuwe trailer van de game.

Release datum

De game zal op 22 februari verschijnen en is daarmee hoogst waarschijnlijk een van de eerste grote games van 2019. Ze wachten daarmee heel slim totdat de Red Dead Redemption 2 hype wat gesust is. Daar wil je de strijd niet mee aan gaan.

Het spel

In het spel worden we meegenomen naar een wereld waar zombies de aardkloot belopen en de mensheid behoorlijk naar de tering aan het gaan is. Wij spelen in het spel Deacon, een motorbende lid die als huurling verschillende klusjes opknapt in de gevaarlijke wereld. Het spel doet ons een beetje denken een andere Sony game ‘The Last of Us’ maar de twee games hebben volgens de makers geen connectie. Dat zou betekenen dat Sony zomenteen twee apocalyptische wereld series heeft en behoorlijk gaat domineren op dat gebied.

Open wereld game

In Days Gone spelen we echter in een grote open wereld game waar we zelf bepalen hoe we het verhaal doorlopen. In de game is er een nacht en dag cyclus en de zombies zijn sterker in de nacht. Wel kan je dan moeilijker gespot worden door vijanden in de nacht.

Het spel zal exclusief uitkomen voor de Playstation 4 en schaart zich daarmee in het rijtje met God of War. Sony, lekker bezig jongen! Hier nog wat gameplay beelden:

Foto: screenshot YouTube

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Sony maakt release date van zombiegame ‘Days Gone’ bekend plus nieuwe trailer
Sluiten