David Beckham geeft ton aan Mexicaanse familie

Redactie 23 jul 2015 Entertainment

Om misverstanden te voorkomen: Señor Beckham heeft niet zelf een ton gedoneerd. Wel deed hij mee aan een Amerikaans televisieprogramma waarin families worden verrast. Mooi verhaal!

Victor Gonzales was ooit profvoetballer in Mexico, maar niet op zo’n manier dat hij zijn gezin ervan kon onderhouden. Om genoeg centen te verdienen om voor zijn familie te zorgen, moest hij noodgedwongen zijn profcarrière opgeven. Hij ging aan het werk in de bouwsector en maakte zo veel uren dat hij zijn gezin maar één keer per maand kon bezoeken.

Voor het Amerikaanse tv-programma Knock Knock Live genoeg reden om de Mexicaanse familie eens goed te verwennen. Dus met wie kwamen ze op de proppen om Victor te verassen? Precies ja, David Beckham. 

De Britse ex-voetbalvedette belde aan bij de familie. En niet met lege handen. Bij lange niet, want Dave had zeven nieuwe iPhones bij zich plus de mededeling dat de komende tien jaar alle telefoonrekeningen betaald zouden worden voor de familie.

Dat was nog niet alles, want Becks had als ultiem topcadeau ook nog een cheque van 100.000 voor het gezin in petto. Dat had enorme tranen met tuiten als gevolg bij de ganse familie, wat kan een surpriseshow toch mooi zijn *snottert in zakdoekje*.

Reageer op artikel:
David Beckham geeft ton aan Mexicaanse familie
Sluiten