Dan Bilzerian + Weddenschap + Trophy Truck = awesomeness

koen 18 sep 2014 Entertainment

Als iemand jou uitdaagt voor een vette weddenschap en die iemand is Dan Bilzerian, dan het begint al een beetje te kriebelen. Wanneer er ook nog een dikke Trophy Truck in het stuk voorkomt ben je een koekwaus als je nee zegt. Want Dan Bilzerian, een weddenschap en een 800pk dikke scheurmonster zijn de perfecte ingrediënten voor een leuke middag.

Monster Energy coureur BJ Baldwin ging met alle liefde de uitdaging aan. De opdracht was simpel. BJ had twintig minuten de tijd om vanuit een verlaten plek in de woestijn naar het strand te komen, waar playboymiljonair Dan hem in de branding van de oceaan opwachtte met zijn lieftallige vriendinnetjes.

In de ultieme off road terreinwagen blies BJ door de woestijn van Ensenada, ja dat is Mexico, heen waarbij heuvels, duinen, woonwijken en steegjes werden voorbij geblazen alsof ze er niet waren. Een set goede veringen had deze wagen wel nodig als je ziet hoe BJ werkelijk waar scheurt met de 800 pk aangedreven Trophy Truck. Te vette beelden van dit monster. Of BJ het haalt? Dat kun je hier zien!

Reageer op artikel:
Dan Bilzerian + Weddenschap + Trophy Truck = awesomeness
Sluiten