Wonderlijk Custom Bike Life is verplichte kost voor iedere motorliefhebber

Redactie 30 apr 2017 Entertainment

In een willekeurig Nederlands huis liggen op de bank een Libelle, een Donald Duck, de Kampioen, Linda, Voetbal International, Autoweek of een Hitkrantje, of een combinatie van deze tijdschriften.

Dat is natuurlijk prima, maar daar blader je zo doorheen en lees je geen tweede keer. Als man wil je ook wat tastbaars lezen en bekijken dat bijblijft voor de eeuwigheid, waar je naar uitkijkt en je een beetje van gaat trillen als je het openslaat. Denk hier bijvoorbeeld  aan een FHM500.

Uitgeverij teNeues snapt dit als geen ander. De Duitse uitgeverij presenteerde onlangs het ontzagwekkende epos Custom Bike Life. Dit meesterwerk biedt liefhebbers van motorfietsen 224 pagina’s aan imposant leesplezier.

Het is een ware ode aan mannen die zelf met hun blote klauwen en eigenzinnige fantasie hun motor in elkaar hebben gezet. Mannen die zelf het heft in handen namen en zich niet in het keurslijf lieten plaatsen. Het is een ode aan vrijheid.

Custom Bike Life is een omvangrijk boek met 180 heerlijke kleurenfoto’s en twintig zwartwit beelden. Het boek bevat verhalen van mannen en hun motors vanaf de jaren 60, het biedt een inkijkje in hun leven en keuzes bij het bouwen van hun motorfietsen.

Dit boek zou verplichte kost moeten zijn voor iedere motorrijder en motorliefhebber. Je kunt nu alvast een pre-order plaatsen, twijfel niet, doe het gewoon.

 

MaximteNeues

Reageer op artikel:
Wonderlijk Custom Bike Life is verplichte kost voor iedere motorliefhebber
Sluiten