Passagiers van cruiseschip krijgen het zwaar te verduren in helse storm

Redactie 11 jan 2018 Entertainment

De passagiers van de Norwegian Breakway, een cruiseschip van de Norwegian Cruise Line hadden lekker hun zonnetje op de Bahama’s gepakt. Maar aan al het moois komt een einde, dus gingen alle 4.000 passagiers weer op de boot terug naar het vasteland van New York. Die reis liep alleen een stuk minder soepel dan de heenreis.

Het cruiseschip kwam terecht in een helse 3-daagse storm waarbij de hartslag van veel passagiers toch zeker een paar tientallen slagen hoger heeft gelegen dan normaal. Het schip voer zo een bomcycloon in die de oostkust van de VS al een paar dagen flink teisterde. Dat leverde golven van wel 10 meter hoog op, snoeiharde wind en een deining om spontaan van te gaan kotsen.

En dat voor drie dagen lang. Hoewel het schip prima in staat is om zo’n storm te handelen, was het verblijf niet bepaald een pretje. “Ik dacht dat ik nooit in zo’n situatie zou belanden, maar ik kan zeggen dat dit het ergste moment uit mijn leven was. Als je op een boot zit in het midden van de oceaan en het water loopt dan de trappen af, dan denk je ‘dit loopt niet goed’,” zegt Karoline Ross met veel gevoel voor dramatiek tegenover CBS News.

Als je de beelden hieronder ziet, dan snappen wij wel dat je wat onrustig wordt. Damn, doet een beetje denken aan de legendarische Wolf of Wallstreet scène. Niet best. Wij pakken wel gewoon het vliegtuig.

Reageer op artikel:
Passagiers van cruiseschip krijgen het zwaar te verduren in helse storm
Sluiten