Wie wil er nou niet de hele wereld zien? Het enige probleem is dat dat een ongelooflijke grote onderneming is. Van hotel naar hotel, van appartement naar hostel. Als je geen zin hebt in backpacken en gewoon in luxe de wereld wilt doorploeteren dan heeft het bedrijf Viking misschien wel iets voor je. Zij bieden een 245 dagen durende luxe cruise door maar liefst 59 landen. Niet slecht hè?

In London start je de 245 dagen durende cruise die door 59 landen gaat verspreid over zes continenten. Daarnaast krijg je honderddertien uur aan gidstours door steden zoals Reykjavik, New York City, Rio de Janeiro, Bora Bora, Sydney, Hong Kong, Bangkok en Algiers. Deze reist voed je zoveel verschillende culturen dat je daarna echt kan zeggen, een man van de wereld te zijn.

Luxe

Reizen is zwaar. Daarom moeten de reizigers wel een beetje vertroeteld worden. Je krijgt een tot in de puntjes verzorgde kamer met een privébalkon, kingsizebed en een ruime badkamer. Daarnaast zijn er vijf ruime publieke dekken, overladen met luxe. Er zijn sportdekken, spa’s, sauna’s, een avonturierslounge, een gigantische entertainmenttheater en veel verschillende eettentjes.

Je hebt centen nodig

Helaas is zo’n prachtige cruise niet gratis. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen, dit is alleen voor de rijke mensen van deze aardbodem. Het hele grapje kost ongeveer 93 duizend dollar. Heel veel geld. Flink doorsparen dus.

Om je een idee te geven hoe die reis eruit ziet, hier een aantal foto’s:

Viking Ocean Cruises
Viking Ocean Cruises
Viking Ocean Cruises
Viking Ocean Cruises

En hier nog een paar van Instagram:

Foto: Viking Ocean Cruises