Groot nieuws vanuit het Crash Bandicoot kamp

Redactie 6 feb 2018 Entertainment

Iedereen was van fan Crash Bandicoot toen dit legendarische spel op de Playstation uitkwam. We konden altijd lachen met de klunzige Crash, verzamelden alle kristallen en scholden de tv voor weet ik wat uit. Nu lijkt de franchise terug te komen met weer een dikke game.

Een lincensing manager voor GB Eye (merchandisebedrijf), Max Arguile, laat in het Lincensing Source Book Europe weten dat we binnenkort meer te zien krijgen van Crash Bandicoot. Er zijn twee nieuwtjes te halen uit het boek. Het eerste mooie dingetje is dat dit jaar nog de N. Sane Trilogy uitkomt op de Nintendo Switch en de PC. Goed nieuws dus voor de mensen die geen Playstation hebben. Jarenlang is de game alleen speelbaar geweest op de Playstation systemen. Ook zal er in 2019 een gloedjenieuw spel uitkomen van de serie.

Crash Bandicoot Loop GIF - Find & Share on GIPHY

Het is een best logische stap om Bandicoot op de PC en Switch uit te laten komen. De serie is al jaren lang ontzettend populair. N. Sane Trilogy was zelfs in 2017 de best verkochte Playstation 4-exclusive game. Daar zitten natuurlijk centen in.

Over het nieuwe spel is eigenlijk nog niets bekend. Wij verwachten ook niet een veel ander spel dan we gewend zijn van onze favoriete buideldas. De hele gameplay is fantastisch, hilarisch en natuurlijk nostalgisch. Meer nieuws over het nieuwe spel van Sony zullen we vast te horen krijgen tijdens de E3 in Los Angeles vanaf 12 juni.

Foto: Sony

Reageer op artikel:
Groot nieuws vanuit het Crash Bandicoot kamp
Sluiten