IKEA komt met briljante receptposters genaamd Cook This Page

Redactie 24 jun 2017 Entertainment

IKEA staat voor altijd in het boekje van ingenieuze uitvindingen die de wereld veranderde. De manier waarop zij het meubelspel voor altijd versimpelde verdient nog steeds waardering en daar borduren ze op voort. Het is natuurlijk hun missie op alles makkelijker en begrijpelijker te maken. Dank daarvoor, IKEA. Met de meubels gaat het nog wel eens mis maar ze zijn nu met een series recepten gekomen die koken makkelijker dan ooit maken: Cook This Page.

Ze sloegen de handen ineen met marketing bedrijf Leo Burnett en creëerde Cook This Page, een ingenieuze verzameling van geïllustreerde recepten. Elke poster heeft tekeningen van de benodigde ingrediënten en als chef hoef je die alleen maar in te vullen. Het beste deel? Het papier is food-safe wat dus betekent als je alle ingredienten op hun plek heb gelegd, je de poster oprolt en in de oven dondert. Makkelijker dan dit wordt het niet….

Cook This Page ligt nog niet in de IKEA winkels maar het concept is zo briljant dat het zomaar het oude kookboek zou kunnen vervangen. Check het zelf maar.

Reageer op artikel:
IKEA komt met briljante receptposters genaamd Cook This Page
Sluiten