Conor McGregor is binnen 13 seconden klaar met Jose Aldo en kroont zich tot featherweight champion

Afgelopen zaterdag was het na lang wachten dan eindelijk zo ver. Het grootste gevecht uit de geschiedenis van de MMA tussen Conor McGregor en Jose Aldo. De verwachtingen waren ongekend hooggespannen, maar helaas voor de neutrale kijker kreeg de wedstrijd niet de kans om spannend te worden. Al na dertien seconden lag Aldo languit op de grond en mocht McGregor zich de nieuwe featherweight champion noemen.

De Ier pakte daarmee niet alleen de titel, maar ook een nieuw record. Het was namelijk de snelste knock-out ooit in een UFC titelgevecht. De nieuwe kampioen maakte daarmee zijn grootspraak van de afgelopen maanden meer dan waar. Blijkbaar heeft de trash talk gewerkt, want de Braziliaan maakte al snel een fout waar Conor vernietigend gebruik van maakte. Een welgeplaatste linker op de kaak van Aldo was genoeg om de titel binnen te slepen.

The Notorious heeft nu als nieuw doel om ook in de lightweight klasse de titel te pakken. Zijn doel is om straks met twee van die riemen over zijn schouders te lopen. Een flinke opgave, maar als iemand het kan is baas het wel. Als het aan Aldo ligt gaat dit niet gebeuren, want na afloop liet de onttroonde kampioen weten dat hij er alles gaat doen om zijn riem terug te krijgen. Laten we hopen dat deze rematch dan wel een echte wedstrijd gaat worden.

De vernietigende klap in slowmotion

Zo reageerde de teams van beide vechters op de knock-out

En dit is wat McGregor na afloop te zeggen had

Reageer op artikel:
Conor McGregor is binnen 13 seconden klaar met Jose Aldo en kroont zich tot featherweight champion
Sluiten