Er wordt gespeculeerd dat Conor McGregor zal verschijnen in nieuwe seizoen Peaky Blinders

Redactie 24 mei 2018 Entertainment

Conor McGregor had zo een van de personages kunnen zijn uit Peaky Blinders. Hij is vrij sterk, geeft nergens ene f*ck om en heeft een houding van iemand die zich niet graag aan de regels houdt. Hoe je het wendt of keert McGregor zou het in zich hebben om een lid te zijn van de beruchte bende. Dat dachten de makers waarschijnlijk ook want de geruchten gaan dat McGregor zal verschijnen in het nieuwe seizoen van de serie.

McGregor is een gangster. Hij doet waar hij zin in heeft, zo gooide hij een prullenbak naar de bus van Khabib Nurmagomedov en staat hij bekend om talloze incidenten. Toch blijft iedereen hem tof vinden, iets wat we ook met Thomas Shelby hebben.

See you soon

Nu deelde Conor recent een foto op Instagram waardoor velen verwachten dat hij te zien zal zijn in het komende seizoen. McGregor deelde een foto waar hij op een Peaky Blinder achtige set staat in een Peaky Blinder achtig pak met de tekst “Keep your dukes up when you see me. See you soon.”

Keep your dukes up when you see me. See you soon.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

We hopen ergens wel dat McGregor zich nu niet volledig gaat storten op acteren, eerder was hij al te zien in de Call of Duty Advanced Warfare game. We zien Conor het liefste in the Octogan mensen neerhoekend met zijn vernietigende linker. Toch zou een klein gast optreden wel erg vet zijn, laten we het hopen.

Foto: screenshot Instagram @thenotoriousmma

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Er wordt gespeculeerd dat Conor McGregor zal verschijnen in nieuwe seizoen Peaky Blinders
Sluiten