Mannen uit Bussum, Winschoten en Burgum hebben de grootste

Redactie 25 jan 2018 Entertainment

Ja hoor, de mannen uit Bussem, Winschoten en Burgum zullen nu thuis een dikke party aan het voorbereiden zijn. Uit onderzoek van Condoomfabriek.nl blijkt dat zij na al die jaren eindelijk gelijk hebben. De mannen uit Gravendeel, Weesp en Drunen hebben ook iets om ‘trots’ op te zijn. Zij gaan naar huis met de troostprijs van kleinste lul van Nederland.

Dit onderzoek werd onder alle verkopers van Condoomfabriek.nl gedaan. Uit alle online gekochte condooms, bestelden de inwoners van Bussum, Winschoten en Burgum de meeste XL condooms. De kleinste lul kunnen we niet echt als verliezer aanschouwen. Zou luidt het bekende spreekwoord: ‘It’s not the size of the ship but the motion of the ocean’.

Dit was niet de enigste informatie dat uit dit interessant onderzoek kwam. Duidelijk is te zien dat wij in de zomermaanden op z’n geilst zijn. Ons libido neemt toe naarmate de temperatuur stijgt. Wij doen dus niet zo moeilijk als we het extreem warm hebben, een potje hete seks kan je dan wel verdragen.

Condoomfabriek.nl
Foto: Condoomfabriek.nl

Amsterdam heeft volgens het onderzoek een zwak voor aardbeien. Deze zoete trek naar de rode vrucht zien we vooral in Amsterdam. Condooms met het smaakje aardbei is daar vooral geliefd. In Nederland kocht 50% de smaak aardbei. Daarna komt appel (19%), Pina Colada (13%), banaan en sinaasappel (8%) en Cola (2%). Hebben jullie nog tips voor een nieuwe lekkere smaak? Condoomfabriek.nl is altijd op zoek naar een frisse wind tussen het rubber. Iemand zin in Limburgse vlaai?

Condoomfabriek.nl
Foto: Condoomfabriek.nl

Check trouwens ook even dit artikel over de 8 grappigste condooms ter wereld. Best hilarisch.

Reageer op artikel:
Mannen uit Bussum, Winschoten en Burgum hebben de grootste
Sluiten