Dankzij Condoombutler hoef jij nooit meer de deur uit voor je rubberen feestmuts

Redactie 9 okt 2017 Entertainment

Op je 16e met rode wangetjes, de blik naar beneden en met een zachte stem condooms kopen, we’ve all been there. Die awkward situatie kun je tegenwoordig heel makkelijk ontlopen dankzij instanties als Condoombutler. Zij sturen de condooms gewoon naar je op.

Toch wel wat relaxter dan naar de drogist te lopen, of erger: in de heat of the moment naar een louche tankstation te moeten rijden om rubberen Harry op de kop te tikken. Dankzij condoombutler.nl is dat allemaal overbodig. Via je persoonlijke abonnement worden er elke maand een x-aantal condooms bij je thuis worden afgeleverd. Succesvolle Tindermaand? Je kunt het allemaal aanpassen in je abonnement door te bepalen hoeveel condooms je per keer wil ontvangen.

De beste condoommerken zijn van de partij, dus qua kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Je bestelt volledig anoniem en zal het ook niet op je afschrift van je bankrekening zien staan. Verder hoef je ook niet bang te zijn dat iemand thuis erachter komt, want het wordt allemaal in een CIA proof blanco envelop afgeleverd.

Studentenhuis-verkiezing
Ketst jouw hele studentenhuis er op los en kunnen jullie wel een afvalcontainer aan condooms gebruiken? Komt goed uit! Condoombutler start binnenkort met een studentenhuis-verkiezing, waarbij de winnaars kans maken op 1.000 batsballonnen! Verder krijgt iedere bewoner van het winnende huis een custom-made, Condoombutler varsity jacket met zijn naam & de naam van het huis erop. Je kunt je studentenhuis aanmelden door een mail te sturen naar info@condoombutler.nl. Uit het studentenhuis met de meeste aanmeldingen wordt een shortlist gemaakt waarop je op de Facebook pagina van Condoombutler.nl kunt stemmen.

Win een jaar lang gratis condooms!
Wij zijn fan. Het is handig, snel en goedkoop. Top toch? Op condoombutler.nl kun jij je eigen abonnementje afsluiten. Om het allemaal nog mooier te maken mogen we een jaar lang gratis condooms weggeven! Is dat een feest of wat? Nooit meer condoomtekort, chlamydia of een onverwachte baby. Winnen? Tag in de comments op Facebook een vriend bij wie deze prijs wel van pas zou komen, en wie weet ontvang jij de komende twaalf maanden een jaar lang gratis condooms.

In samenwerking met Condoombutler

Reageer op artikel:
Dankzij Condoombutler hoef jij nooit meer de deur uit voor je rubberen feestmuts
Sluiten