Computernerd maakt epische video waarin animatie tot leven komt

Redactie 26 aug 2018 Entertainment

Alan Becker showt zijn meesterlijke editskills in een video waarin een virus in full-attack-mode gaat. Alan’s YouTube-kanaal is volledig gebaseerd op de stickfigures die tot leven komen. Nu hoor ik je denken ‘boooring’, maar nee, dit is echt vet gemaakt. Binnen een paar dagen staat de viewcounter al ver boven de 8 miljoen views. 

Dit soort video’s maken is veel moeilijker dan het lijkt, dus sluit iMovie maar weer af. Daarmee ga je het niet redden. Bovendien heeft animatiekoning Alan de afgelopen jaren al de nodige ervaring opgedaan. In 2007 maakte hij namelijk deze video al. De views? Dik 32 miljoen. Niet gek voor een video die je gemaakt hebt toen je nog in highschool zat, toch?

 

De zieke animatie skills van deze edit held hebben ervoor gezorgd dat hij al bijna 6 miljoen volgers heeft op YouTube. Oh, en mocht je denken dat een video met 32 miljoen views een uitzondering is, nee, dat is het niet. Deze viral uit 2014 is een van z’n meest bekeken creaties en heeft, hou je vast, 98 miljoen views. Ja, dat las je goed. 98 miljoen views.

Reageer op artikel:
Computernerd maakt epische video waarin animatie tot leven komt
Sluiten