Comedian kreeg $500 om dit epische verhaal nooit te vertellen

redactie 20 aug 2016 Entertainment

Het legendarische verhaal van de dag waarop Sean Patton meeging met een drugsverslaafde rijke vrouw. Hij komt terecht in luxe mansion die van binnen een chaos is en ze kijken naar een video van haar waarin ze een romeinse kaars uit haar vagina schiet. Het verhaal loopt af met een knokpartij en een check van $500 dollar.

Sean is wat je noemt een B-comedian. Voor twee shows in een simpel cafeetje zou hij 100 dollar krijgen. Als blijkt dat hij er weing van bakt en uitgejoeld wordt krijgt hij 50 en besluit hij om dronken te worden aan de bar. Dan gebeurd het, hij ontmoet de vrouw die vraagt aan hem of hij mee wil naar haar huis. Ze ziet er goed uit, dus why the fuck not? Denkt hij.

In het huis aangekomen gaat het van kwaad tot erger, het lijkt alsof er net een geweldadige overval is geweest en zij gaat een crackpijp roken terwijl ze naar een of andere rare video van haar kijken. Er komt nog een man binnen en Sean krijgt ineens klappen van de chick. Uiteindelijk krijgt hij een check van $500 om dit verhaal niet te vertellen. Gelukkig doet hij dat toch. Zijn verhaal is geanimeerd en het is hilarisch! Een van de mooiste verhalen sinds tijden.

Reageer op artikel:
Comedian kreeg $500 om dit epische verhaal nooit te vertellen
Sluiten