Coca-Cola komt met eerste alcoholische versie ooit

Redactie 7 mrt 2018 Entertainment

Wie geniet er nu niet van een heerlijke frisse slok Coca-Cola na het sporten? Even je keel smeren met het bruisende zwarte gloedje. Het Japanse marketingteam van Coca-Cola is lekker bezig en wil met het populaire drankje een nieuwe weg op gaan. Een alcoholische versie van Coca-Cola, hoe dik is dat?

Het is voor het eerst dat het bekende merk de alcoholische business in gaat. Een grote en gewaagde stap dus, maar niet een die wij als onmogelijk schatten. Zo zijn er ontelbare biertjes die anders smaken naar pils. Neem bijvoorbeeld Stout of Kruidenbier, hier is het ook gelukt. Een releasedate is helaas nog niet bekend, maar dat ‘ie er komt, is zeker. Het nieuwe drankje zal gaan om een ‘Chu-Hi’ drink, waar gespeeld is met shōchū spirit, een bekend Japans biertje.

Now boarding… Coca-Cola

Het klinkt nog allemaal een beetje wazig, maar een biertje dat naar Coca-Cola smaakt, we’re in! We hebben wel minder nieuws voor je. Het biertje zal alleen in Japan uitgebracht worden. Ook sluit het marketingteam uit dat het pintje op internationale schaal wordt uitgebracht. Dat is wel minder nieuws. Er zijn gelukkig altijd bedrijven die internationale drankjes met de vlieger verschepen, laten we onze hoop daar maar op vestigen. Wie weet wordt het in Japan zo’n groot succes dat meerdere landen volgen. We zullen het zien.

Coca Cola Drinking GIF - Find & Share on GIPHY

 

Reageer op artikel:
Coca-Cola komt met eerste alcoholische versie ooit
Sluiten