Clarkson, Hammond en May gaan autoshow maken voor Amazon

Redactie 30 jul 2015 Entertainment

De Top Gear fanaten kunnen hun hart ophalen. De mannen gaan definitief verder! Niet Netflix, zoals lange tijd werd gedacht, maar Amazon gaat met het markante trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May aan de haal. Het verhaal is bekend: Jeremy gaf een producer een poeier op z’n oog, kon niet meer worden gehandhaafd als presentator van Top Gear, BBC ontsloeg Jeremy, Hammond en May wilden niet verder zonder Jeremy, BBC moet op zoek naar nieuw drietal, drietal op zoek naar nieuwe zender. En die is er nu dus in de vorm van Amazon.

Maar Amazon? Ja, Amazon. Die webwinkel. Die hebben sinds een tijdje Amazon Prime. Dat is het medium waar de nieuwe autoshow van het voormalige Top Gear presentatietrio naar alle waarschijnlijkheid gaat verschijnen. Naar verluidt wordt het een online only show. Aanstaande herfst zullen de eerste opnames gaan plaatsvinden, waarna in 2016 de eerste serie verschijnt.

Wij zijn heel benieuwd. Bekend is al dat de Stig niet meer zal verhuizen naar Amazon. Tja, al met al blijft het toch vooral best  jammer dat Jeremy z’n collega een beuk moest verkopen. Wij zijn niet die boze, maar die teleurgestelde ouders weet je wel. Enfin, shit gaat zoals het gaat. Wel nice dat ze binnenkort weer lekker bolides kunnen afkraken, maffe wedstrijdjes houden en vrouwen als Margot Robbie een poging laten doen om cameramannen omver te kegelen

Reageer op artikel:
Clarkson, Hammond en May gaan autoshow maken voor Amazon
Sluiten