Chris Hemsworth pikt een lifter op met zijn heli

redactie 22 okt 2018 Entertainment

Stel je staat lekker te liften langs een of andere weg met de helft van een bananendoos.  Er stopt geen enkele auto, niemand wil je meenemen.  Totdat Chris Hemsworth je oppikt met een wel heel bijzonder vervoermiddel. Een facking helikopter. Chris is de beroerdste niet. 

De Thor-acteur was samen met een maat in de auto onderweg naar de Australische surfstad Byron Bay. Onderweg kwamen ze een lifter tegen die naar dezelfde bestemming  wilde. Chris besloot hem een lift te geven, eerst met de auto om vervolgens over te stappen naar een ander vervoersmiddel: een helikopter.

Nadat ze de reizende muzikant Scotty Hildebrand hadden afgezet zei Chris in een video op Instagram: ”Oké Scotty, de droom is voorbij, terug naar het gewone liftleven.” Onder het filmpje stond: ”We hebben een lifter opgepikt. Het was geen seriemoordenaar, daar waren we heel blij mee.” Da’s mooi meegenomen inderdaad.

View this post on Instagram

Picked up a hitchhiker, wasn’t a serial killer which we were stoked about and just happened to be a kick ass musician Scott Hildebrand @scotthilde 🤙👍#WelcomeToAustralia @australia @zocobodypro

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Nu.nl

Reageer op artikel:
Chris Hemsworth pikt een lifter op met zijn heli
Sluiten