Top idee: cocaïne snuivend filmpje naar ex sturen

Redactie 10 okt 2017 Entertainment

We hebben allemaal wel eens op werk gezeten met een kater. Misschien zelfs zo erg dat je je stapkleding van gister nog aan hebt en ruikt naar een oorlog tussen bier en jenever. En waarschijnlijk kwam je er nog mee weg ook. De Offensive Line coach Chris Foerster doet hier nog een snuifje bovenop en bracht de party écht mee naar zijn werk.

Het leek de Miami Dolphins coach een enorm goed idee om (1) te gaan snuiven voordat hij naar een meeting moest, (2) dit te filmen, en (3) dit op te sturen naar zijn ex-vriendin die toevallig ook nog eens stripper is. Een driedelig stappenplan op weg naar succes. In de video snuift Foerster drie dikke lijnen weg en benoemt daar ook nog eens meerdere malen het feit dat hij zo naar een meeting moet.

De ex-vriendin had een hoop opgekropte wraakgevoelens omdat de coach haar geen geld meer zou sturen. Het salaris van Foerster wordt geschat op zo’n 3 miljoen, dus geld heeft de beste man wel. De ex-vriendin dropte de video regelrecht op haar Facebookpagina.Dit zorgde ervoor dat de 55-jarige coach afgelopen maandag zijn ontslag indiende. Zonde van een mooie carrière vriend!

Reageer op artikel:
Top idee: cocaïne snuivend filmpje naar ex sturen
Sluiten