Child 44 met Tom Hardy wordt een film om naar uit te kijken

koen 29 jan 2015 Entertainment

Ladies and Gentlemen: Tom Hardy is back. De bazenacteur, onder andere bekend als Bane in Batman, Inception en Warrior gaat in Child 44 spelen, een film gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tom Rob Smith. Een politieke thriller die zich afspeelt in het Rusland van 1956.  Intrigerend. 

Child 44 vertelt het verhaal van Leo Demidov (Tom Hardy). Leo is een Russische geheim agent die zijn gezag, status en huis kwijtraakt nadat hij weigerde om zijn vrouw aan te geven, als verrader. Als straf worden en hij en zijn vrouw verbannen uit Moskou en worden zij naar een provinciale buitenpost gestuurd.

Leo en zijn vrouw bundelen hun krachten met Generaal Nesterov (Gary Oldman) om een seriemoordenaar op te sporen die het gemunt heeft op jonge kinderen. Niet iedereen is blij met de zoektocht van Nesterov en Leo omdat hierdoor langzaam aan maar zeker een flinke doofpotaffaire aan het licht dreigt te komen. Volgens Leo’s rivaal is er helemaal geen sprake van een serie(kind)moordenaar. Sterker nog “There is no crime in paradise” wordt er als een tegenargument genoemd.

Vrij ingewikkeld verhaal. Des te interessanter. Vanaf 30 april is Child 44 in de bioscoop te zien. Wij zetten ‘m op ons lijstje! 

Reageer op artikel:
Child 44 met Tom Hardy wordt een film om naar uit te kijken
Sluiten