Chicks uit Overijssel hebben de grootste tieten

Redactie 14 okt 2015 Girls

De liefhebbers van grote boobies komen het best aan hun trekken in Overijssel. Zij worden op de voet gevolgd door de ladies uit Drenthe. In deze provincies worden de cupmaten D, E en F heeft meest verkocht. Dit briljant stukje onderzoek is gedaan door de erotische groothandel Pabo.nl.

Maar waar hebben ze dan de kleinste titties? Daar kunnen we lang of kort over praten, maar dat is toch echt in Zeeland. In het Zeeuwse worden de meeste bh’s met het bescheiden cupmaatje A verkocht. Aan de andere kant worden in Zeeland wel 10% van de bh’s verkocht in cupmaat F, dus als je echt van il grande titiones houdt moet je misschien hier en daar wat zoeken, maar kun je prima terecht in, noem eens wat, Renesse. Een kans van 1 op 10 dat je maatje F aantreft.

In de opinie van seksuologe Kaat Bollen is de cupmaat van vrouwen vooral genetisch bepaald. "Als jij grote borsten hebt, is de kans groot dat andere vrouwen in jouw familie ook grote borsten hebben. Familieleden wonen vaak bij elkaar in de buurt, dus je krijgt al snel dat in bepaalde streken bovengemiddeld veel vrouwen met grote of juist kleine borsten wonen."

Zit wat in. En hoe zit het met de lengte van de pielemuis van de mannen? Die is het grootst in Noord-Holland en Friesland. In de provincies worden respectievelijk 7 en 8 procent van de condooms in maatje XXL besteld. Volgens Kaat lopen we dan echter iets te snel van stapel. "Het kan ook zijn dat die mannen vooral een groot ego hebben. Het vergt nader onderzoek of ze écht groot geschapen zijn, of dat ze gewoon iets te optimistisch waren toen ze condooms bestelden."

Anders nog iets? Yep, de meeste homo’s vind je naast de grote tieten in jawel, Overijssel. Daar vinden de extra sterke condooms het gretigst aftrek.

Reageer op artikel:
Chicks uit Overijssel hebben de grootste tieten
Sluiten