Chicks in lingerie die elkaar afmaken in een kooi is een combo die we nog niet kenden

luc 24 aug 2015 Girls

Als we de mogelijkheid krijgen om naar een stel chicks in lingerie te kijken, grijpen we die met beide handen aan. Maar in dit geval moesten wij toch wel even twee keer slikken. Want waar in de UFC getrainde mixed martial arts vechters met elkaar de strijd aangaan, doen een aantal modellen dit in de LFC. Geil of vreemd, oordeel zelf maar.

 

Wij weten niet of deze Lingerie Fighting Champonship dames door hebben dat je van al die klappen op je hoofd er niet mooier uit gaat zien. Dat de modellenbureaus niet meer in de rij zullen staan en dat lingerie niet gedragen hoort te worden tijdens een gevecht. Maar hé, dat is slechts onze mening.

Ronda Rousey is momenteel een superster in de UFC en daarbuiten. Veel vrouwen vinden haar een inspiratie. Maar volgens Roni Taylor – één van de LFC vechters – zijn de meeste vrouwen die vechten in de UFC simpelweg lelijk en lijken de vrouwen in de LFC op ring girls. Tja, kijk wij zijn helemaal voor hete babes in lingerie. Maar liever in de slaapkamer dan in een kooi met handschoenen aan en knock-out power.

Reageer op artikel:
Chicks in lingerie die elkaar afmaken in een kooi is een combo die we nog niet kenden
Sluiten