Chick duikt onder voor politie en valt door het dak als de popos arriveren

Redactie 29 jun 2018 Entertainment

Wat doe je als je iets hebt gestolen en de politie achter je aanzit? Precies, je gaat je verbergen. We hopen niet dat je het ooit moet gaan doen. Steel dan goed. Anyway, de chick had met een gestolen creditcard gepind, de politie was ervan op de hoogte en ze probeerde haar te verstoppen. Dat ging niet zo lekker.

Ze kan altijd nog meedoen met de Olympische Spelen als je zo’n zieke saltoskills in huis hebt. Dit stel wild namelijk even gaan shoppen in een tankstation. Ze hadden blijkbaar er een lange rit opzitten en besloten een fles Pepsi te kopen. Dat ging zeg maar anders dan verwacht.

Dikke reet

Normaal gesproken loop je een winkel binnen, pak je de fles Pepsi uit de koeling, rekent af en vertrekt. Dit maal was dat iets moeilijker en begon het stel zich verdacht te gedragen. De winkelmevrouw viel dit op en belde de politie. Wat bleek, ze probeerden een Pepsi te kopen met een gestolen creditcard. De politie arriveerde en ze probeerden weg te komen. De chick ging de ventilatieschacht in en de boy werd opgepakt. We weten niet waarom, misschien door die immense reet, maar het meisje zakte door het dak en viel te pletter. Einde verhaal en ze werden beiden opgepakt. Letterlijk en figuurlijk pijnlijk.

Reageer op artikel:
Chick duikt onder voor politie en valt door het dak als de popos arriveren
Sluiten