Dit is de rosé waar elke man gezien mee mag worden

Redactie 23 mei 2018 Entertainment

De zomer komt eraan! Zin in man. Lekker terrasje pakken, beetje mensen kijken en ondertussen met een pinkie in de lucht nippen van een frisse versnapering. Er is niets heerlijker dan even languit genieten in het centrum van je stad, dorp of in je eigen tuintje. Je zomer wordt helemaal fantastique met een fles  Domaines Ott Côtes de Provence rosé Chateau de Selle 2017. Dat is een hele Franse mond vol als benaming voor de ultieme rosé voor mannen!

Gooi je stoeltje achterover, snelle planga op die nase en even goed opletten nu, want we hebben hier wellicht de perfecte alcoholische versnapering voor de zomer van 2018 te pakken. Domaines Ott Chateau de Selle is namelijk een rosé voor echte mannen. Zo eentje waar Maxim Hartman blij van wordt. Waarom is ‘ie dan zo speciaal voor mannen? Er is namelijk iets heel speciaals met dit drankje.

Mannenrosé

Goud uit de Provence

Dit soort rosé behoort tot de allerbesten in zijn soort en daarom zit er het rosé goud uit de Provence in verwerkt. Het resultaat is een dijk van een rosé waar je gegarandeerd mooie avonden mee gaat beleven..De roséwijn werd gepresenteerd door  the man van het merk himself. De rosé is sappig van smaak, fris en heeft een kraakheldere kleur. Klinkt superdupernice, nietwaar?

Flessen kun je nu massaal bestellen. Reken maar dat jij hier punten mee scoort op een feestje/verjaardag straks en dat iedereen vraagt waar je die rosé vandaan hebt. Jij als connaisseur der bourgondiërs moet je naam als early adopter toch een beetje waarmaken, toch? Een flesje kost rond de 30 euro. Denk je nog even aan ons als je na een lekkere maaltijd chillt bij een romatinsche zonsondergaan en een aangenaam temperatuurtje? Op de website kun je meer informatie vinden.

De stoerste Maître / Sommelier van Nederland: Ronald Opten van restaurant La Rive. Santé!
mannenrosé
Proost!
mannenrosé
Cheers! 

Foto’s: Michael Graste

Reageer op artikel:
Dit is de rosé waar elke man gezien mee mag worden
Sluiten