Charina Bartels verkozen tot Miss AutoRai 2015!

Redactie 24 apr 2015 Girls

De kruitdampen zijn opgetrokken en de stemmen zijn geteld. Jullie hebben massaal gestemd, 5.974 keer om precies te zijn, waarbij jullie Charina Bartels (#10) tot Miss AutoRai 2015 hebben uitgeroepen! Met 31% van de stemmen ging de 23-jarige blonde schoonheid met deze eervolle titel aan de haal. Tweede werd Emma Hijnekamp (#14), terwijl Henriëtte ten Hagen (#22) met de bronzen medaille aan de haal ging. Gefeliciteerd dames! Natuurlijk belden we even met de kersverse winnares om haar dit heugelijke nieuws mede te delen.

Charina! Je bent door de bezoekers van FHM.nl verkozen tot de Miss AutoRai 2015. Gefeliciteerd! Wat gaat er door je heen?
Jeej. Wat leuk! Je staat er natuurlijk gewoon te werken en gezellig te doen met de bezoekers. Er staan zoveel mooie meiden op die beurs. Als je dan wordt uitgekozen tot Miss AutoRai dan is dat natuurlijk een heel mooi compliment.

Wat ben je op de AutoRai aan het doen?
Ik werk voor DirectPrivéLease, daar kunnen mensen een tankpas winnen. Bovendien maken ze dan ook nog kans op een Volkswagen Up. Verder ben ik met veel bezoekers een babbeltje aan het maken. Hartstikke gezellig. Voor de mensen die nog naar de AutoRai komen, kom gerust een praatje maken!

Wij doken even onze archieven in. Je hebt al eerder in FHM gestaan he?
Ja klopt! In 2012 ben ik Miss Overijssel geworden. Toen mochten wij met alle missen van de provincies van Nederland een fotoshoot doen waarmee we op de cover van FHM kwamen. Verder ben ik nummer 52 geworden in de FHM500. Dat vond ik echt supertof. Toen ik dat zag stond ik helemaal te springen en te gillen, haha. Dat was geweldig.

Heb je iets met auto’s?
Ik vind het leuk om naar mooie auto’s te kijken. Ik heb zelf een voorkeur voor extraverte auto’s. Vorig jaar ben ik met de Quote Challenge mee gereden naar Marokko. Daar reed ook de selfiecar in mee. Die vind ik echt supervet!

Wat is je favoriete bolide die op de AutoRai staat?
Ik kijk de hele dag tegen de Mercedes-Benz AMG GT S aan. Als je daar de hele dag naar kijkt dan word je er vanzelf verliefd op.

Enne, maken de bezoekers van de AutoRai nog kans of ben je al bezet?
Nee helaas. Ik ben al bezet. Ze hebben het vaak geprobeerd, maar ze wilden geen auto voor me kopen dus dan het gaat niet lukken haha.


Hieronder het complete podium van de verkiezing Miss AutoRai 2015:

1. Charina Bartels (31%)

2. Emma Hijnekamp (17%)

3. Henriëtte ten Hagen (12%)

Reageer op artikel:
Charina Bartels verkozen tot Miss AutoRai 2015!
Sluiten