Chantal Janzen geeft bloedhete lapdance weg

Redactie 10 okt 2017 Girls

Wat is ze toch heerlijk, onze Chantal Janzen. De blonde presentatrice is al jarenlang niet van de Nederlandse televisie weg te denken en als we eerlijk zijn, ook niet meer uit onze fantasieën. We zagen haar afgelopen zomer al de Alpe d’Huez beklimmen, nu laat ze zich weer van haar beste kant zien in een verschrikkelijk lekkere lapdance. Aan Jandino nog wel.

Die hebben we, eerlijk is eerlijk, met open mond en met jaloerse blikken zitten bekijken. De breedlachse cabaretier onderging maandagavond waarschijnlijk zijn mooiste minuut ooit op televisie, toen de overheerlijke blondine hem een sexy lapdance kwam geven. Gehuld in uitdagend rood ging Chantal helemaal los. Dat ze een kittig katje is en geen zoetig bloempje, wisten we al. Maar nu slaan onze hoofden helemaal op tilt. Het is dan ook niet voor niets dat ze al een paar keer de ‘Lekkerste MILF van Nederland’-verkiezing heeft gewonnen. Ze mag dan 38 zijn, maar wat sexappeal betreft, geeft ze mening jonkie het nakijken. Niet voor niets behaalde ze afgelopen jaar de 37e plaats in de FHM500. Even gedachten op nul en genieten maar.

 

Bes in bek. @andcgram #SMAAK #accessoires #nuindewinkel #heulveulschonesieraadjesmeiskes❤️

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Dit is trouwens niet de enige lapdance van one BN’er to another. Kan je je Yolanthe nog herinneren bij Ruben Nicolai op schoot? We stappen de tijdmachine in om er in 2007 weer uit te springen.

Dumpert

Reageer op artikel:
Chantal Janzen geeft bloedhete lapdance weg
Sluiten