“Cash Me Outside” chick verdient bakken met geld na idioot Dr. Phil optreden

Redactie 1 mrt 2017 Entertainment

Dat je door je dom te gedragen beroemd en soms zelfs rijk kan worden wisten we al. Kijk maar naar de carrières van de voormalig ‘Oh Oh Cherso’ cast. De Geordie Shore sterren hebben het nog net wat beter opgepakt: enkele voormalig castleden zijn zelfs miljonair geworden en dat allemaal door jezelf voor lul te zetten om je ordinaire dorst naar goedkope baco’s en vleesschelpen. Misschien zijn deze reality sterren dan toch intelligenter dan wij denken, maar de “Cash Me Outside, How Bow Dah?!” chick slaat écht alles.

Deze 13-jarige tiener die in december 2016 te zien was bij Dr. Phil maakt aanspraak op het meest belachelijke televisie optreden van 2016. Ze loopt rond met 1,5 meter lange nagels, praat alsof ze uit de ‘hood’ komt en zegt werkelijk waar de domste dingen. Haar uitspraak “Cash Me Outside, How Bow Dah?!”–richting het publiek als provocatie–ging wereldwijd viral en legde de basis voor een nieuw internetfenomeen. In een latere uitzending durft de roodharige zelfs te beweren dat Dr. Phil groot is geworden door háár uitzending.

                      

We waren er al bang voor maar de 13-jarige Danielle Bregoli schijnt dus bakken met geld te verdienen. Volgens TMZ gaat Danielle $40 duizend dollar verdienen door op het Rolling Loud Music Festival meet & greets te doen. $40.000!

Danielle haar vertegenwoordiger– ja die heeft ze–vertelde dat de kosten voor een 2-uur durend optreden van de grofgebekte een kleine $30.000 USD kost. Mocht ze dit jaar naar Lowlands komen, dan kan het festival een ‘kleine’ $40.000 USD ophoesten. Het gerucht gaat dat nadat een New Yorkse bar haar een aanbod deed van $5.000, ze haar schouders ophaalde, lachte en doorliep.

Als je echt geen idee heb wie dit meisje is, schaam je, en kijk deze video:

Reageer op artikel:
“Cash Me Outside” chick verdient bakken met geld na idioot Dr. Phil optreden
Sluiten