Deze camper van Furrion heeft een helikopter en jacuzzi aan boord

Redactie 11 jul 2018 Machines

Ga je deze zomer toevallig nog lekker kamperen? Drie weken aan het Gardameer misschien? Of een weekendje Lowlands? Voor de luxepoezen onder ons is de camper uitgevonden en voor de miljonairs onder de luxe kampeerders is er de Elysium van Furrion.

De Elysium tilt het ooit zo knusse kamperen naar Monegaskische sferen, mede dankzij een aantal bizarre opties. Zo heb je de beschikking over een jacuzzi en staat er op het dak van het rijdende paleis een helikopter. Geen idee hoe dat in de praktijk werkt als je op de Périphérique met een helikopter op je dak richting de camping in Zuid-Frankrijk cruised, maar het doet het vast goed op verjaardagen.

Luxueuzer dan je huis

Het asfaltschip is zo’n 14 meter lang en binnen heb je dan ook genoeg ruimte om het meer dan drie weken uit te houden. Zo zit er binnenin een ruime keuken, een open haard, lekkere douche en toilet. Mocht het een dagje regenen, dan kun je je vermaken met de 75” inch schermen die in het vertrek hangen. De Elysium is niet alleen een luxevoertuig, hij laat ons ook toe om producten tentoon te stellen die je in een huis kan gebruiken. De consument zal genieten van het ruime aanbod aan technologische hoogstandjes in strak, modern design, aldus Matt Fidler, marketingchef van techbedrijf Furrion.

Natuurlijk hangt hier een behoorlijk prijskaartje aan. Kunnen we je vertellen, want het vlaggenschip is voor 2,3 miljoen euro van jou. Geen geld. Stuur je ons wel een kaartje vanaf de camping? Mocht je deze camper je toch allemaal een beetje te chique zijn, dan kun je altijd nog met je Ferrari F40 gaan kamperen.

Foto’s: Furrion

AD.nl

Reageer op artikel:
Deze camper van Furrion heeft een helikopter en jacuzzi aan boord
Sluiten