Cameratools die je fotografie skills een upgrade geven

Ben je een hobbyfotograaf of een zware prof? In dat laatste geval gaan we je waarschijnlijk niks nieuws te vertellen, maar voor de hobbyisten onder ons hebben we wel wat tips. Met een paar best simpele tools kun je je fotografie kwaliteiten al van een flinke upgrade voorzien. Leuk voor op vakantie, leuk als je met je camera over straat gaat lopen om zomaar shit te fotograferen, goed voor als je serieus aan de slag gaat.

Bij cameratools.nl hebben ze eigenlijk alles wat je maar te wensen hebt. Om te beginnen met een camera zelf. Met je telefoon kun je een hoop dingen prima vastleggen, maar een camera is er voor ontworpen. Dan kun je kiezen tussen een digitale camera en een spiegelreflex.

Ga je gelijk voor serious business of liever een instapmodelletje? Ze hebben het allemaal. Heb je eenmaal je camera uitgekozen, dan kun je aan tools gaan denken. Denk bijvoorbeeld aan andere lenzen. Van groothoeklenzen tot telelenzen of misschien wel een fisheye lens. Die laatste geeft wel een mooi rond beeld van wat je wilt laten zien.

Maar ze hebben nog veel meer. Denk aan drones, action camera’s, geheugenkaarten, opzetfliters. tassen en andere occasions. Eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken dat met camera’s te maken heeft. Check het zelf lekker uit in de link hierboven!

Reageer op artikel:
Cameratools die je fotografie skills een upgrade geven
Sluiten