Je meisje gaat heel blij worden van dit geurtje als cadeau

redactie 4 dec 2018 Entertainment

Wat vliegt het jaar toch voorbij zeg! Ineens is het al gewoon bijna december. De feestdagen staan voor je deur te zingen, vals en toch mooi. Natuurlijk wil je dan ook je vrouwelijke medemens eens even flink verwennen. Dat komt goed uit, want wij hebben een retegoede cadeutip voor je: een geurtje van s.Oliver.

Het is ieder jaar toch weer een veelvoorkomend issue waar meerdere mannen tegen de lamp bonken. Ja, dat doet pijn. Om je dit jaar wat pijn te besparen, helpen wij je een handje. We zijn er voor elkaar vriend. In september lanceerde s.Oliver het zogenaamde Black Label. Het zijn subtiele geurtjes, die lekker toegankelijk zijn en toch modieus. Zo maak je indruk, zonder het van de daken te schreeuwen. Da’s best chill. Het is nu ook veel te koud om überhaupt het dak op te gaan. Laat dat maar aan Sinterklaas over.

Puur goud

Verwen je geliefde, crush of je mams met s.Oliver Black Label Woman. Dit flesje is heerlijk man. En ook voor jou is het niet vervelend, want dit geurtje ruikt best wel hemels. Het bestaat uit sinaasappel- en mandarijntonen, met de zachte geur van perzik, luxueuze roos, jasmijn en sering. Sensualiteit in het flesje. Hoe mooi is dat? Via Wehkamp.nl kun je het geurtje heel easy in huis bestellen.

Ook een lijn voor mannen

Wil je nou jezelf een leuk cadeautje doen? Dat kan ook. Er is ook een mannelijke variant van het Black Label. De topnoot van deze mannelijke, tijdloze samenstelling is fris en dynamisch. De geur opent met een combinatie van pittige sinaasappel en citroentonen en de elegante geur van cipressen. Een stevige hartnoot van kruidige salie, lavendel en geraniums. Lekker dus. Effe naar het gourmetten opdoen en alles is weer fleurig. Ook dit geurtje scoor je hier.

Dat zijn goede Sinterklaas of kerstcadeautjes jongens! Reken maar dat ze hier blij van wordt. Een lekkere parfum ga je nooit de mist mee in. Kost je bovendien slechts 15 (30 ml) of 22 euro (50 ml), dus schappelijke prijsje bovendien.

Reageer op artikel:
Je meisje gaat heel blij worden van dit geurtje als cadeau
Sluiten