Bugatti Vision GranTurismo is compleet gestoord

Redactie 17 sep 2015 Machines

Op de Autosalon van Frankfurt onthulde de Fransozen van Bugatti deze week geen opvolger van de Veyron, wel kwamen ze in navolging van merken als Volkswagen en Mercedes met een bolide voor GranTurismo 6: de Bugatti Vision. Aan het design van de bolide is liefst zes maanden gesleuteld, dus de mannen aan de tekentafel nemen ook een wagen voor een computerspelletje uiterst serieus.

En terecht. Het is een visitekaartje. Een visie. Een voorbode op wat de toekomst zal brengen. Met het de Vision laat Bugatti zien welke kant de opvolger van de Veyron ongeveer naartoe gaat. Zit wat ons betreft wel snor.

De capo dit tutti capi van Bugatti, Wolfgang Dürheimer, zegt het volgende over over de gameauto: ‘Bugatti Vision Gran Turismo is the first stage on a new journey that Bugatti is embarking on following the successful completion of its Veyron chapter, and which will culminate in the unveiling of the next Bugatti super sports car in the not too distant future. This project showcases Bugatti’s new design language.

Reageer op artikel:
Bugatti Vision GranTurismo is compleet gestoord
Sluiten