Bucket Boys gooien 10.000 kilo stront op stoep van keukenoplichters

Redactie 30 jan 2017 Entertainment

Ha, dit is mooi. De Bucket Boys zijn een paar vriendelijke YouTubers die naaiende bedrijven op hun nummer zetten. Afgelopen vrijdag was De Mandemakers Groep in Waalwijk aan de beurt. Je weet wel, van Ben Mandemakers, van RKC enzo, afijn, die groep.

Volgens de Bucket Boys verkoopt die groep stront. ‘Ze laten je ergens geniepig voor tekenen, terwijl je daar niet om gevraagd hebt,’ aldus Bucket Boy Thijs. Keukenwinkels als Brugman, Keuken Concurrent en Keuken Kampioen hebben een 30% annuleringsregeling. ‘Die houdt in dat je toch 30 procent van de aankoopwaarde moest betalen. Zelfs al annuleerde je nog ver voor de order bij de fabriek was,’ legt Thijs uit.

‘Dat is echt te veel. Bovendien was het soms ook echt heel nep. Dan dachten mensen dat ze voor iets anders tekenden en dan bleken ze ineens aan die 30 procent vast te zitten.’ Thijs en Bucket Boy compagnon Joep trokken ze naar Waalwijk om de keukenbrigadiers een poepie te laten ruiken.

Wat denk je dat zij deden? Een receptioniste laten tekenen voor 55 kuub mest. Daar zaten ze niet op te wachten, maar gelukkig kon de bestelling geannuleerd worden. Maarrrr. Ja, er zat helaas wel 30% annuleringsverzekering bij inbegrepen. Dus werd er afgelopen vrijdagmiddag 16 kuub mest voor de deur gestort.

Dit zijn de heerlijke acties. De Bucket Boys kunnen bij ons voorlopig wel een potje breken! *heroïsch muziekje*

Check meer van de Bucket Boys op hun YouTube-kanaal.

Reageer op artikel:
Bucket Boys gooien 10.000 kilo stront op stoep van keukenoplichters
Sluiten