Bruut viert Black Friday met 25% korting op alle sneakers

Redactie 23 nov 2017 Entertainment

Ongeduldig voor het weekend? Wacht niet langer en krijg vóór Black Friday al 25% korting op sneakers, streetwear & accessoires! Op vrijdag 24 november begint Black Friday, dé dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving waarbij retailers hun producten massaal afprijzen voor onvoorstelbare prijzen. Sinds 2015 is deze stuntdag geïntroduceerd in Nederland en steeds meer winkels doen mee met deze korting explosie.

Natuurlijk doen onze vrienden van Bruut ook mee met Black Friday. De loyale FHM lezers kunnen vanaf vandaag al profiteren van het Pre-Black Friday event, met maar liefst 25% korting op alle sneakers, streetwear & accessoires in de Bruut webshop en onze sneaker store in Hoofddorp. Online gebruik je de kortingscode prefhm.

Wil je toch liever wachten, maar wil je Black Friday niet missen? Blijf dan op de hoogte via Facebook & Instagram en schrijf je ook in voor de Bruut nieuwsbrief. Kun je helemaal niet wachten met heb je hoognodig nieuwe sneakers nodig om indruk te maken? Shop dan nu in de Bruut Webshop.

Winnen
Uiteraard geven we ook weer een paartje weg! Getal onder de 1.000 raden als altijd. Zijn jullie er klaar voor? Op Facebook kun je in de comments het antwoord gooien!

Reageer op artikel:
Bruut viert Black Friday met 25% korting op alle sneakers
Sluiten