Brute Kannibalen vliegen over elkaar heen in The Bad Batch

Redactie 18 feb 2017 Entertainment

We zien een hoop rare films voorbijkomen. De meeste van deze producties halen zelden wereldwijd de bioscopen, maar het zijn vaak wel creatieve uitingen die net wat origineler zijn dan de laatste superheldenfilms. Die zijn al jaren hetzelfde.

De nieuwe film The Bad Batch is zo’n film die het net even anders doet dan anderen. Het verhaal begint met een jongedame die ergens in een verlaten gebied in Texas terecht komt. Deze vrouw, Arlen, is gedumpt in een kansloze setting en moet maar zien hoe ze er overleeft.

Arlen wordt al snel opgepikt door een groep die ook in de uitzichtloze omgeving verblijft, helaas voor Arlen bestaat deze groep uit kannibalen. Ze raakt dus al snel een arm en een been kwijt aan haar hongerige medebewoners. Jason Momoa, bekend van Game of Thrones en Frontier, komt ook even langs als ordinaire kannibaal. Samen met hem probeert Arlen te overleven in haar nieuwe situatie en terug te keren naar de beschaving. Klinkt al met al best bijzonder, wij zijn benieuwd of deze film volle zalen gaat trekken! Naar verwachting komt The Bad Batch nog dit jaar uit.

FHM-Bad Batch
Reageer op artikel:
Brute Kannibalen vliegen over elkaar heen in The Bad Batch
Sluiten