Bruiloft met spectaculaire hardstyle eindshow gaat viral over de hele wereld

Redactie 5 jul 2018 Entertainment

Er wordt vaak gezegd dat je bruiloft de mooiste dag van je leven is. Mensen zijn tot over hun oren verliefd en verklaren elkaar de eeuwige liefde. De nacht in dansen op de zwoele stem van Andrea Bocelli, Ed Sheeran of John Mayer is dan vaak de droom van het echtpaar. Een echtpaar uit de Achterhoek dacht daar heel anders over. Zij wilden gewoon volle bak stampen op hun bruiloft en sloten af met een spectaculaire hardstyle show waar zelfs Defqon.1 vol bewondering naar zal kijken. Kijk ze vlammen!

De video werd gedeeld op facebook door de fanpagina Ha-Ha-Hardstyle en is ondertussen al honderdduizenden keren bekeken.

Weekend van zijn leven

De bruiloft duurde maar liefst drie gehele dagen en was volgens de bruidegom het weekend van zijn leven. De bruidegom vertelt aan de Gelderlander dat hij helemaal niet zo een extreme hardstyle fan is, maar dat hij meer uit was op een spectaculaire show: “als we iets doen dan doen we het ook goed”. Hij gaat verder dat hij helemaal niet zo vaak naar dit soort feestjes gaat. “Ik ben niet vaak op zulk soort feestje geweest, zoals iedere Nederlanders misschien drie of vier keer.”

Netwerk

De bruidegom vertelt verder dat hij de show niet zelf regelde. Binnen zijn netwerk heeft hij een aantal vrienden die in de wereld van hardstyle en festivals zitten. “Ik heb wat vrienden die in die wereld zitten. Die konden me daarmee helpen.” Of je er nou van houdt of niet, de show was spectaculair. In combinatie met de locatie moet je wel een erg vastgeroeste lul zijn mocht je het maar niks vinden. Ultimate bruiloft goals hieronder.

Foto: screenshot Video

Reageer op artikel:
Bruiloft met spectaculaire hardstyle eindshow gaat viral over de hele wereld
Sluiten