Bruce Willis is uit op bloed in de ultragewelddadige film Death Wish

Redactie 4 jan 2018 Entertainment

In de reboot van de Death Wish film uit 1974 kunnen we nog steeds alle actie krijgen die we identificeren met Bruce Willis. De remake over een New Yorkse architect die een eenmansoorlog voert tegen de misdaad nadat zijn vrouw is vermoord door straatmisdadigers, is op het lijf geschreven voor de Die Hard acteur.

Met Bruce Willis in de hoofdrol als familieman/dokter/wraakzuchtige crimefighter, speelt de film zich deze keer af op de gemene straten van Chicago. Geregisseerd door Hostel filmmaker Elie Roth, toont de film de kale actieheld die voorbereidingen treft om zijn overleden vrouw te wreken op geheel eigen Willis bad-ass wijze.

In een tijd dat Amerikanen met hartenlust wapens kunnen aanschaffen, maakt de wraakzuchtige huisvader ultiem gebruik van deze regels. Bruce Willis shopt erop los en schaft een arsenaal aan geweren aan waar Dan Bilzerian de hik van krijgt, in zijn strijd naar wraak en tegen de gewelddadige criminelen van Chicaco.

Op 2 maart is de film klaar om op het witte doek in de bioscopen te knallen. En kunnen we weer van good old actie genieten van de enige echte actieheld in levende lijven.

Maxim

Reageer op artikel:
Bruce Willis is uit op bloed in de ultragewelddadige film Death Wish
Sluiten