Maak kans op een onvergetelijke kerstborrel met Q-music The Party

Redactie 10 nov 2017 Entertainment

Hij komt er weer aan hoor, de kerstborrel op het werk. Typisch gevalletje you love it or hate it. Hangt een beetje van je collega’s af. Het kan ontaarden in een vrolijke dronken bende of het wordt een ongemakkelijke bijeenkomst waarbij je opeens moet praten over het havo/vwo advies van de kinderen van Hans, die je altijd zo zorgvuldig ontwijkt bij de lunch. Wat het ook wordt, je ontkomt niet aan de kerstborrel.

Je kan ze zo uittekenen, die oersaaie, doffe kerstborrels. Er hangen wat kerstslingers in het gebouw. Er is catering ingehuurd die pastasalade, een stoofpeertje en een stukje hertenbiefstuk serveert, waarna je als je geluk hebt nog een dame blanche als toetje krijgt. De baas die met twee biertjes te veel achter de kiezen in een betoog van drie kwartier vertelt wat er allemaal goed is gegaan, maar wat er vooral ook beter kan in het nieuwe jaar. En jij die ondertussen op de klok kijkt en calculeert wanneer het een schappelijke tijd is om er tussenuit te knijpen, of overweegt een Houdini te plegen.

Passing Office Space GIF by 20th Century Fox Home Entertainment - Find & Share on GIPHY

Geloof ons: je hebt ze ertussen, op de stoffige kantoren des vaderlands. Neemt niet weg dat de kerstborrel bij uitstek een moment is waarop memorabele anekdotes worden geschreven. De avond waarop stagiaire Lisa in het mannentoilet een vloerpannenkoek bakt. De avond waarop Willem-Jan van accountancy opeens uit z’n schulp kruipt en over lijpe dansmoves blijkt te beschikken. De avond waarop de salesman het halve ouvre van René Froger etaleert op de bar. De avond waarop twee collega’s in het kopieerhok worden betrapt.

Wolf Of Wall Street GIF - Find & Share on GIPHY

Godzijdank zijn daar Brouwers en Q-music The Party om je kerstborrel te redden. Zij geven je alle ingrediënten om er een weergaloos en onvergetelijk kerstfeest van te maken. Compleet met slingers, ballonnen en feestvreugde. Laat hier weten waarom jij en je collega’s een onvergetelijke kerstborrel met Brouwers en QMusic The Party verdienen en wie weet zijn jullie wel de gelukkige feestbeesten. Wel een beetje opschieten, want de actie loopt nog maar tot en met 5 december.

In samenwerking met Brouwers Bier

Reageer op artikel:
Maak kans op een onvergetelijke kerstborrel met Q-music The Party
Sluiten