Lippen die smeken om gekust te worden en een lichaam bedoelt om te beminnen. Een hongerige hunkering die ervoor zorgt dat de man zich onlosmakelijk tot haar aangetrokken voelt. Aan dit ultieme verlangen kan weinig menselijks zijn. Brittany Oldehoff is als de godin Aphrodite, althans zo zouden we die ons voorstellen. Probeer het maar eens mee oneens te zijn, voor zulke schoonheid kunnen we alleen maar ‘hulde’ roepen.

Op 10-jarige leeftijd begon de Amerikaanse Brittany haar carrière als model. Van nature was ze altijd al fotogeniek en gezegend met goede genen. Het serieuze werk begon op de leeftijd van 17 toen ze een contract ondertekende bij een modellenbureau. Vanaf 2011 is ze actief bij Next Model Management Miami. Sindsdien heeft ze de covers gesierd van o.a. FHM Spanje en Maxim Australië.

Naast covers van goede herenblaadjes versieren, bewandeld ze regelmatig de catwalk af voor topmerken zoals Michael Kors en Zac Posen. Daarnaast heeft ze ook een behoorlijke carrière als Miss achter de rug. Zo werd Brittany Oldehoff in 2013 Miss Florida USA en eindigde ze uiteindelijk 4e in de landelijke verkiezingen.

Allemaal natuurlijk erg leuk, wat nog veel boeiender is zijn natuurlijk de foto’s die we van haar hebben, aanschouw:

It’s finally bikini weather 🙌🏻 Take me back to the Bahamas.

A post shared by BRITTANY OLDEHOFF (@brittanyoldehoff) on

Salt life. ☀️ 🌊 Circa 90’s. #bahamas #bikini

A post shared by BRITTANY OLDEHOFF (@brittanyoldehoff) on

All of these games we play. 💙💕

A post shared by BRITTANY OLDEHOFF (@brittanyoldehoff) on

Foto: Instagram @brittanyoldehoff