Britse studenten gaan stappen in Newcastle en worden wakker in Amsterdam

koen 2 dec 2014 Entertainment

Het zal je maar overkomen. Je wilt eigenlijk een zaterdagavondje thuis blijven maar een maat van je haalt je over om toch nog even het nachtleven van Newcastle in te duiken en vervolgens word je de volgende dag wakker in Amsterdam. Het doet denken aan het verhaal van die dude die na een nachtje stappen in Manchester eindigde in Parijs, maar het overkwam nu de Britste studenten Nick en Ed. Komt ‘ie!

Nick wilde eigenlijk zaterdagavond thuis blijven maar zijn huisgenoot Ed haalde hem toch over om even een kroeg in Newcastle te bezoeken. Vaak zijn dat de mooiste avonden he. Nou! Toen de boys eenmaal wat pints achter de kiezen hadden en zij door de stad liepen gingen zij het spelletje ‘Odds’ spelen. Als grap zeiden ze ‘Odds on Amsterdam, one in three en beiden zeiden ze threee op het zelfde moment. Tja, de regels zeggen dat wanneer je beiden hetzelfde roept je het ook moet uitvoeren.

En zo geschiedde. De twee zijn gelijk naar huis gegaan, hebben hun spullen gepakt en hebben de eerstvolgende vlucht, die van 05:55 uur, naar Amsterdam geboekt. De kans bestaat dat je ze tegenkomt, want hun retourvlucht gaat morgen pas. 

De twee hadden niet al te ver vooruitgedacht, want na een 24 uur in onze hoofdstad rond te hebben gedwaald kwam het besef dat ze hier nog een paar dagen moesten verblijven. Maar ja, ze hadden nog maar 20 pond bij zich. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een pandjeshuis om hun iPod te verkopen zodat ze nog iets chills kunnen eten of ondernemen. De overnachtigen hadden ze overigens al wel betaald. 

De moeders van de twee studenten waren niet boos, maar… wait for it… teleurgesteld. Nick zijn moeder vind het stel maar een paar idioten. Wij vinden het vooral een episch verhaal!

Bron: http://tab.co.uk/

Reageer op artikel:
Britse studenten gaan stappen in Newcastle en worden wakker in Amsterdam
Sluiten